ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ

Εισαγωγές – Εμπόριο από το 1954

Επίσημος διανομέας στην Ελληνική αγορά γνωστών και καταξιωμένων εταιριών .

NITECORE

Κατασκευαστής καινοτόμων προϊόντων στο χώρο του φορητού φωτισμού με φακούς LEDυψηλής ποιότητας, στον χώρο της παροχής ενέργειας σε εξωτερικό περιβάλλον με Ηλιακά panels, Σταθμούς τροφοδοσίας, Τράπεζες ενέργειας και στον χώρο των φωτογραφικών με εξειδικευμένους φορτιστές μπαταριών και μπαταρίες για φωτογραφικές μηχανές.

 

PULSAR

Κατασκευαστής συσκευών Θερμικής Απεικόνισης για παρατήρηση σε μεγάλες αποστάσεις, χωρίς περιορισμούς από την ημέρα ή την νύχτα, χωρίς περιορισμούς από τις καιρικές συνθήκες ιδανικές για Αναζήτηση, Διάσωση, Φύλαξη κ.α. Συνδυάζουν εξαιρετική ποιότητα κατασκευής / απόδοσης με το χαμηλότερο κόστος στην αγορά.

Χρησιμοποιεί πάντα εξαρτήματα τελευταίας τεχνολογίας και ανανεώνει άμεσα την ποικιλία των προϊόντων της βάση της εξέλιξης.

 

YUKON

Κατασκευαστής συσκευών ημερήσιας παρατήρησης, υψηλής ποιότητας κατασκευής / απόδοσης.

Κιάλια, μονοκιάλια, τηλεσκόπια.

 

MECHANIX

Κατασκευαστής επιχειρησιακών γαντιών, πιστοποιημένων για πραγματική προστασία και άνεση στο πεδίο. Εργονομικός σχεδιασμός, πιστοποιημένα υλικά, εξελιγμένη τεχνική ραφής συνδυάζονται με έναν σκοπό, την Ασφάλεια και άνεση των χεριών στο πεδίο.

 

Action Sport Games (ASG)

Όπλα, Πιστόλια, Αναλώσιμα, Αξεσουάρ για Αεροβόλα και Airsoftμε Παγκόσμιες Αποκλειστικές Άδειες όπως: CZ – Ceska Zbrojovka, Dan Wesson Firearms, Steyr Arms, Armalite Inc., B&T ,McMillan , κ.α.

Παράλληλα, μεγάλη ποικιλία σε αξεσουάρ, αναλώσιμα και ανταλλακτικά.

 

OPSMEN – EARMORE

Κατασκευαστής παθητικών ωτοασπίδων, ηλεκτρονικών ωτοασπίδων και ηλεκτρονικών ωτοασπίδων – ακουστικών επικοινωνίας για επιχειρησιακή χρήση ή σε οποιοδήποτε περιβάλλον υψηλού θορύβου είναι απαραίτητη η προστασία των αυτιών.


GARRETT Electronics

Ανιχνευτές μετάλλων για το πεδίο και για σωματική έρευνα. Συσκευές υψηλής ποιότητας κατασκευής και απόδοσης σύμφωνα με τα Αμερικάνικα δεδομένα (made in USA) .

 

MARTINEZ ALBAINOX

Μαχαίρια, Σουγιάδες, Πολυεργαλεία, Πτυοσκάπανα, Σακίδια, Καπέλα, Είδη επιβίωσης και πολλά άλλα είδη για τους λάτρεις της περιπέτειας και της ενασχόλησης στην ύπαιθρο. Κάτω από τις επωνυμίες ALBAINOX, K25, TOKISHU, BARBARICθα βρείτε μία ατελείωτη ποικιλία προϊόντων.

 

ΑΜΟΜΑΧ

Πολυμερικές θήκες πιστολίων, γεμιστήρων, πομποδεκτών , βάσεις στήριξης για την ζώνη, το γιλέκο και Αορτήρες όπλων υψηλής ποιότητας , σε ασυναγώνιστες τιμές.

 

FALCON Optics

Μάρκα που ανήκει στην εταιρία ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ κάτω από την οποία κατασκευάζονται σε εργοστάσια του εξωτερικού , συσκευές ημερήσιας παρατήρησης, συσκευές νυχτερινής παρατήρησης, αποστασιόμετρα με Laser κ.α.

Όλα τα προϊόντα FALCON Optics κατασκευάζονται με υψηλά standards ποιότητας και υποστηρίζονται από ανταλλακτικά και service ώστε τα καταστήματα και οι τελικοί χρήστες χρήστες να είναι εξασφαλισμένοι.

Η εταιρία ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ανανεώνει συνεχώς την ποικιλία των προϊόντων της και παράλληλα την μεγαλώνει με νέες συμφωνίες επίσημης διανομής.

Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα της εταιρίας ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ κάνοντας εγγραφή στην λίστα για newsletters.